antenna975 FM ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ «Πρωινή ζώνη»

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Ν. Χουντής: «Η χώρα πρέπει να απεμπλακεί από το μνημόνιο».

«Η χώρα πρέπει να απεμπλακεί από το μνημόνιο και να υπάρξει αγώνας – πανευρωπαϊκός αγώνας - Τώστε να ακυρωθούν αυτά τα μέτρα για τα οποία δεν υπάρχει τελειωμός», σχολίασε σε συνέντευξη τύπου σήμερα από την Αλεξανδρούπολη ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής,ο οποίος από το πρωί πραγματοποιεί επίσκεψη στους νομούς Ροδόπης και Έβρου.



"Το μνημόνιο έχει γίνει ευαγγέλιο, από το μνημόνιο απορρέουν πολιτικές όχι μόνο μακριά από αυτά που προεκλογικά έλεγε η κυβέρνηση, αλλά πολιτικές που αποτελούν προπομπό και για την Ευρώπη στον τομέα περιστολής εισοδήματος, περιστολής εργασιακών δικαιωμάτων, περιστολής ασφαλιστικών δικαιωμάτων" ειπε ο κ. Χουντής, και πρόσθεσε:
"Το μνημόνιο,αποτελεί το αλλοθι για να παραβιάζεται το σύνταγμα αλλα και οι συνθήκες της Ευρωπαικής Ενωσης. Αποτελεί την πλατφόρμα της καταστροφής και της υποβάθμισης της ζωής και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη".
Αναφερόμενος στο νομό Έβρου τόνισε ότι ζει μια παρατεταμένη αποβιομηχάνιση. “Η ανεργία αυξάνεται και σε συνδυασμό με άλλα προβλήματα και με τη γενικότερη πολιτική δεν φαίνεται ποια είναι η παραγωγική του βάση και που θα στηριχθεί για να λύσει το πρόβλημα της απασχόλησης", είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες