antenna975 FM ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ «Πρωινή ζώνη»

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Πυρ ομαδόν κατά Παπακωνσταντίνου για τα εικονικά τιμολόγια

Κριτική εκ δεξιών και εξ αριστερών δέχτηκε ο υπουργός Οικονομικών, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την περαίωση στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, με αιτία τις διατάξεις που αφορούν στα εικονικά τιμολόγια.



Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημ. Παπαδημούλης, κατηγόρησε τον υπουργό Οικονομικών ότι κρύβει στο νομοσχέδιο φωτογραφικές ρυθμίσεις για επιχειρήσεις που έχουν εκδώσει εικονικά τιμολόγια, καθώς και για επιχειρήσεις που είναι εισηγμένες στο χρηματιστήριο.

Ο υπουργός Οικονομικών ζήτησε από το βουλευτή να κατονομάσει τις επιχειρήσεις στις οποίες αναφέρεται ή να ανακαλέσει.

Ο Δημ .Παπαδημούλης δεν τις κατονόμασε, δήλωσε όμως ότι πρόκειται για την "εξαίρεση της εξαίρεσης", μεγαλοφειλέτες του Δημοσίου και εισηγμένοι στο χρηματιστήριο. "Εσείς να μας πείτε γιατί βάλατε αυτή τη ρύθμιση, ποιους αφορά, πόσοι θα σβήσουν έτσι τις εκκρεμότητές τους και με πόσα θα καθαρίσουν.

Περισσότερο συγκεκριμένος έγινε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θόδωρος Καράογλου, μιλώντας για εκδότες που έχουν εκδώσει πλαστά τιμολόγια. Σημείωσε ότι υπάρχουν υπόνοιες σκανδάλου για τα συγκεκριμένα άρθρα του νομοσχεδίου.

Νωρίτερα, σύσσωμη η αντιπολίτευση καταδίκασε την πρακτική του Γ. Παπακωνσταντίνου να φέρει το νομοσχέδιο στη Βουλή με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες