antenna975 FM ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ «Πρωινή ζώνη»

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Tα μέλη του δ.σ. του ταμείου χρηματοπιστωτικής σταθερότητας

Διορίστηκαν τα επτά μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ταμείου χρηματοπιστωτικής σταθερότητας, έπειτα από απόφαση του υπουργού Οικονομικών και πρόταση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας (ΤτΕ).


Πρόκειται για τον πρόεδρο, δύο αντιπροέδρους, οι οποίοι είναι εκτελεστικά μέλη και τέσσερα μη εκτελεστικά μέλη, ως εξής:

• Πρόεδρος: Παναγιώτης Αριστείδης Θωμόπουλος. Έχει διατελέσει Υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος και έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον ΟΟΣΑ.

•Αντιπρόεδρος: Χαράλαμπος Κύρκος. Από το 2008 μέχρι σήμερα εργάζεται ως ανώτατο στέλεχος της Ernst & Young, με αντίστοιχη εργασιακή εμπειρία σε τράπεζες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

•Αντιπρόεδρος: Αναστάσιος Γάγαλης. Έχει διδακτορικό δίπλωμα στην Οικονομετρία από το Πανεπιστήμιο του Rochester και τα τελευταία δεκαεννέα χρόνια εργάζεται στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Επίσης, έχει εργαστεί στη Διεύθυνση μελετών της Τράπεζας της Ελλάδος.

•Μέλος: Ηλίας Τζαβαλής. Από το 2005 είναι καθηγητής Οικονομικών στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με ειδίκευση στην Χρηματοοικονομική και την Οικονομετρία.

•Μέλος: Peppy Iplixian, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Northumbria στην Αγγλία

•Mη εκτελεστικά μέλη είναι ο Γενικός Γραμματέας υπουργείου Οικονομικών, Ηλίας Πλασκοβίτης, και ο Διευθυντής Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας της ΤτΕ, Νίκος Τσαβέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες