antenna975 FM ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ «Πρωινή ζώνη»

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Δυναμική αντιπαράθεση με τον Γ. Μπουτάρη υποσχέθηκε ο Σ. Ζαριανόπουλος

Τη στάση της δυναμικής αντιπαράθεσης που θα κρατήσει η δημοτική παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση», εντός και εκτός του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, απέναντι στην πολιτική της κυβέρνησης, παρουσίασε ο επικεφαλής της δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Ζαριανόπουλος, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Πέμπτη.


Ο κ. Ζαριανόπουλος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο νέος δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης θα ακολουθήσει το δρόμο που σηματοδότησε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, με την ομιλία του στους νέους περιφερειάρχες και δημάρχους, και σημείωσε:

«Εκεί θα βρεθούμε στα χαρακώματα της δυναμικής αντιπαράθεσης. Θα καλέσουμε το λαό της Θεσσαλονίκης να αποδείξει στο νέο δήμαρχο ότι το Μνημόνιο και η πολιτική του δεν είναι αναγκαία για τη χώρα (όπως ισχυρίζεται), αλλά αναγκαία μόνο για την κοινωνική τάξη που εκπροσωπεί και το πολιτικό σύστημα που τον υποστηρίζει».

Είπε, ακόμη, ότι ο κ. Μπουτάρης είναι «δήμαρχος μειοψηφίας», με βάση τα συνολικά αποτελέσματα και την αποχή, και θα αντιμετωπίζει ζήτημα πολιτικής νομιμοποίησης για τις αποφάσεις που θα παίρνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες