antenna975 FM ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ «Πρωινή ζώνη»

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Περαιώνει ο δήμος Θεσσαλονίκης

Στη διαδικασία της περαίωσης εντάσσεται ο δήμος Θεσσαλονίκης, ξεκαθαρίζοντας έτσι με τα 22 εκατ. ευρώ, μαζί με τις προσαυξήσεις, που δεν αποδόθηκαν στο Δημόσιο από τον Φόρο Μισθωτών Υπηρεσιών.


Το θέμα συζητήθηκε κατά τη, προτελευταία, εκτός απροόπτου, συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, με την σημερινή σύνθεση και με πολλούς απόντες από την παράταξη Παπαγεωργόπουλου.

Οι δύο σύμβουλοι της " Πρωτοβουλίας", παράταξης του Γιάννη Μπουτάρη, Παναγιώτης Αβραμόπουλος και Ανδρέας Κουράκης κατέθεσαν γραπτά στο προεδρείο τη θέση της τους. Υποστήριξαν ότι ο Δήμος πρέπει να υποβάλει αίτηση για περαίωση, έτσι ώστε τα 22 εκατ. ευρώ να περιορισθούν στην αρχική οφειλή που είναι 7,14 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων θα εξοφληθεί άμεσα το 20%. Η συναίνεση στην κατάθεση της αίτησης περαίωσης σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει απαλλαγή του δημάρχου από τις πολιτικές ευθύνες που έχει και για τις οποίες θα λογοδοτήσει.

Ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, παρόλα αυτά , μίλησε για απουσία της παράταξης Μπουτάρη και για έλλειμμα ενδιαφέροντος του "καλού" της πόλης, που είναι η υπαγωγή στην περαίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες