antenna975 FM ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ «Πρωινή ζώνη»

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Στους δρόμους και πάλι οι ροδακινοπαραγωγοί

Στο δρόμο ξαναβγαίνουν οι ροδακινοπαραγωγοί διεκδικώντας να τους καταβληθούν τα οφειλόμενα από τη φετινή παραγωγή που παρέδωσαν το καλοκαίρι στις βιομηχανίες - κονσερβοποιεία.


Υπάρχει βέβαια μια υπόσχεση των ιδιοκτητών κονσερβοποιείων ότι θα πληρωθούν τα Χριστούγεννα για τη φετινή παραγωγή τους.

Πάντως, μέχρι σήμερα οι ροδακινοπαραγωγοί δεν έχουν πληρωθεί με… καμία τιμή για την παραγωγή τους και ενόψει των εορτών δυσανασχετούν καθώς δεν έχουν χρήματα ούτε καν για να ζήσουν, όπως λένε, πόσο μάλλον για να προμηθευτούν τα αναγκαία (φάρμακα, φυτά κ.α.) για την νέα παραγωγική περίοδο.

Οι ροδακινοπαραγωγοί της Ημαθίας αποφάσισαν ήδη να συγκεντρωθούν την ερχόμενη Τρίτη στον κόμβο της Κουλούρας (Εγνατία Οδός - λίγο πριν τη Βέροια) και επιτόπου, αναλόγως της συμμετοχής, θα εξετάσουν το ενδεχόμενο αποκλεισμού του οδοστρώματος ή όχι.

Αποφάσεις, για το αν θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους συναδέλφους τους της Ημαθίας και θα μεταβούν κι αυτοί τον κόμβο της Κουλούρας, αναμένεται να πάρουν απόψε οι ροδακινοπαραγωγοί του νομού Πέλλας.

Κινητικότητα παρατηρείται στους κόλπους των ροδακινοπαραγωγών της Λάρισας, αντιπροσωπεία των οποίων αναμένεται να δώσει το «παρών» στην κινητοποίηση της Τρίτης, στον κόμβο της Κουλούρας. .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες