antenna975 FM ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ «Πρωινή ζώνη»

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Προαναγγελία «σκούπας» στην Πάτρα από τον Χρ. Παπουτσή

«Θα μείνουν μόνοι εκείνοι οι μετανάστες που έχουν δικαίωμα διεθνούς προστασίας ή δικαίωμα ασύλου στη χώρα μας» σχολίασε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, στη συνάντηση του με τον Δήμαρχο Πάτρας και τον περιφερειάρχη Αχαϊας για το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης που αντιμετωπίζει η πόλη.



Όπως τόνισε ο υπουργός, "όλοι οι υπόλοιποι θα πρέπει να πάρουν καθαρά το μήνυμα. Θα φύγουν από την Ελλάδα, είτε με εθελοντικό επαναπατρισμό είτε με υποχρεωτική απέλαση και σε αυτήν την κατεύθυνση θα είμαστε απολύτως αποφασισμένοι".

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «παράλληλα, θα δώσουμε ένα αποφασιστικό χτύπημα στα δίκτυα διακίνησης των μεταναστών. Διαβεβαιώσαμε, τον κ. Περιφερειάρχη και τον κ. Δήμαρχο και μέσω αυτών το λαό της Πάτρας και της Αχαΐας ότι η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου έχει ισχυρή πολιτική βούληση, έχει τη θέληση και την αποφασιστικότητα να εφαρμόσουμε ένα πρόγραμμα, το οποίο σταδιακά θα αποκαθιστά την ασφάλεια στην πόλη και θα εγγυάται την ποιότητα της ζωής των πολιτών».

Σύμφωνα με τον ίδιο το πρόβλημα στην Πάτρα δεν περιορίζεται στο λιμάνι, όπως στο παρελθόν, αλλά έχει επεκταθεί σε όλη την πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες