antenna975 FM ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ «Πρωινή ζώνη»

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Εκδήλωση διαμαρτυρίας για την αύξηση των εισιτηρίων του ΟΑΣΘ

Με εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και κινητοποιήσεις, οι οποίες αναμένεται να κορυφωθούν στα μέσα Ιανουαρίου, απαντούν στις επικείμενες αυξήσεις των εισιτηρίων του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης ΟΑΣΘ , ενώσεις και πρωτοβουλίες πολιτών της συμπρωτεύουσας.



Η αρχή έγινε χθές στο Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό, όπου συγκεντρώθηκαν περίπου 100 πολίτες-μέλη των Επιτροπών «Ακρίβεια Stop» και των Πρωτοβουλιών κατοίκων Τούμπας, Δυτικών Συνοικιών και Ωραιοκάστρου.

Οι συγκεντρωθέντες -αφού χωρίστηκαν σε δύο ομάδες- επιβιβάστηκαν «δωρεάν» σε ισάριθμα λεωφορεία του ΟΑΣΘ (Νο 10 και 14) και έφτασαν στις αφετηρίες των δρομολογίων αυτών (Χαριλάου και Τούμπα, αντίστοιχα). Εκεί, χωρίς να αποβιβαστούν επέστρεψαν και πάλι στον τερματικό σταθμό του ΟΑΣΘ, στο Ν.Σ. Σταθμό, όπου και διαλύθηκαν ειρηνικά.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ανήρτησαν τεράστια πανό από την αριστερή πλευρά των λεωφορείων, που έγραφαν: «ΟΑΣΘ: Η ληστεία του χειμώνα. Αυξήσεις έως 180%. Πάρτε πίσω το χαράτσι», ενώ καλούσαν τους επιβάτες να μην πληρώσουν εισιτήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες