antenna975 FM ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ «Πρωινή ζώνη»

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Εγκύκλιος Γ. Ραγκούση για τις μετατάξεις

Με εγκύκλιο την οποία έστειλε, ο υπουργός Εσωτερικών, Γ. Ραγκούσης καλεί όλα τα Υπουργεία , τα Ν.Π.Δ.Δ. και οι Ανεξάρτητες Αρχές, να προβούν σε αναλυτική καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης, όσον αφορά τη στελέχωση των υπηρεσιών τους.


Στόχος του Υπουργείου είναι η βέλτιστη αξιοποίηση του πολιτικού προσωπικού του δημοσίου, με βάση τα προσόντα του, λαμβάνοντας υπόψη την αδυναμία προσλήψεων, λόγω της κρίσιμης οικονομικής κατάστασης της χώρας.
Ο υπουργός Εσωτερικών ζητάει την άμεση καταγραφή των κλάδων και των ειδικοτήτων που παρουσιάζουν ελλείψεις σε προσωπικό, καθώς και των κλάδων και των ειδικοτήτων που απασχολούν προσωπικό, το οποίο δεν αξιοποιείται επαρκώς.
Για τον σκοπό αυτό, θα γίνει ενημερωτική συνάντηση των Γενικών και Ειδικών Γραμματέων όλων των Υπουργείων, με τον υπουργό Εσωτερικών, την Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011. Θα ακολουθήσει ενημερωτική Ημερίδα, την Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2011, που θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, με θέμα την αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού. Τέλος θα διοργανωθεί, στα τέλη Ιανουαρίου, μια δεύτερη Ημερίδα συζήτησης και επίλυσης των προβλημάτων που ενδεχομένως να παρουσιαστούν στη διάρκεια της υλοποίησης αυτής της πολιτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες