antenna975 FM ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ «Πρωινή ζώνη»

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Φ. Πετσάλνικος: «Η Ελλάδα δεν θα γίνει Αργεντινή»

Σαφείς αποστάσεις από τις δηλώσεις Πάγκαλου περί τανκς πήρε (και) ο πρόεδρος της Βουλής Φ. Πετσάλνικος, που κατά τη συζήτηση για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα στην ολομέλεια της Βουλής τόνισε πως «η Ελλάδα δεν θα γίνει Αργεντινή».




Είχε προηγηθεί ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας που σχολίασε τις δηλώσεις του α' αντιπροέδρου της κυβέρνησης κάνοντας λόγο για "πρωτοφανείς ακρότητας... τρομοκρατικού χαρακτήρα απειλές που πρώτη φορά ακούγονται σε κοινοβουλευτική διαδικασία, ότι αν δεν ψηφιστεί ένας νόμος θα έρθουν τα τανκς και θα έχουμε νεκρούς. Ο Λαός έχει μνήμη και ξέρει πως τανκς και νεκρούς είχαμε όταν στην εξουσία ήταν συνταγματάρχες και όχι εκλεγμένες κυβερνήσεις".

"Πιστεύω πως όλοι σε αυτή την αίθουσα" σχολίασε αμέσως μετά ο Φ. Πετσάλνικος "είμαστε απόλυτα σίγουροι πως η Ελλάδα δεν θα γίνει Αργεντινή ποτέ... Πιστεύω πως σε αυτό συμφωνούμε όλοι".

Τη σκυτάλη πήρε ο β' αντιπρόεδρος και υπουργός Οικονομικών Ευάγ. Βενιζέλος. "Θα ήταν ευτύχημα αν το Σώμα αποδεχόταν όμοθυμα ως θέση του Σώματος αυτό που είπε ο Πρόεδρος της Βουλής... Ας κλείσουν αυτές οι συζητήσεις..." σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες