antenna975 FM ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ «Πρωινή ζώνη»

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Κ. Χατζηδάκης: «Εχθρός της κυβέρνησης ο ίδιος της ο εαυτός»

Να δώσει έμφαση στις αποκρατικοποιήσεις καλεί την κυβέρνηση, μέσω συνέντευξής του σε Κυριακάτικη εφημερίδα ο τομεάρχης Ανάπτυξης της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης.



Nα κινηθεί προς "το σωστό πλαίσιο" των πρόσφατων αποφάσεων των Βρυξελλών, δίνοντας "έμφαση τις αποκρατικοποιήσεις", καλεί την κυβέρνηση ο τομεάρχης Ανάπτυξης της ΝΔ.

Ο Κωστής Χατζηδάκης εκφράζει την ανησυχία πως "η ελληνική οικονομία θα ξαναβρεθεί πάλι στο σημείο μηδέν αν η κυβέρνηση δεν τα καταφέρει και συνεχίζει να της ξεφεύγει ο προϋπολογισμός μέχρι το φθινόπωρο", ενώ θεωρεί πως "η θριαμβολογία της κυβέρνησης δεν δικαιολογείται" από τις αποφάσεις των Βρυξελλών, καθώς -όπως λέει- οι αναφορές σε "σχέδιο Μάρσαλ" είναι υπερβολικές.

Για τον βουλευτή "βασικός εχθρός της κυβέρνησης είναι ο ίδιος της ο εαυτός", αφού -όπως υποστηρίζει- "μέχρι τώρα το ΠΑΣΟΚ αδυνατεί να εφαρμόσει συγκεκριμένες πολιτικές και αποκλίνει από τους στόχους που έχει θέσει".

Αναφερόμενος στο θέμα των ταξί, ο Κ. Χατζηδάκης επισημαίνει πως "χρειάζεται εκσυγχρονισμός" και ξεκαθαρίζει πως "πρέπει να υπάρξει απελευθέρωση του επαγγέλματος με ρυθμίσεις και περιορισμούς", όπως συμβαίνει στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες