antenna975 FM ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ «Πρωινή ζώνη»

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Χ. Σταϊκούρας: «Η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να λάβει νέα μέτρα»

Και νέα σκληρά μέτρα εκτιμά πως θα αναγκαστεί να λάβει η κυβέρνηση το επόμενο χρονικό διάστημα, ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας.




Ο Χρήστος Σταϊκούρας, με συνέντευξή του στον "Τύπο της Κυριακής", διατυπώνει την εκτίμηση πως "το ελληνικό χρέος δεν καθίσταται βιώσιμο" παρά τις πρόσφατες αποφάσεις των Βρυξελλών για το δανεισμό της χώρας. Υποστηρίζει, μάλιστα, πως μεγάλο μέρος του προβλήματος της Ελλάδας μεταφέρεται στο μέλλον και εκφράζει την ανησυχία του για το γεγονός ότι η ασκούμενη πολιτική της κυβέρνησης βαθαίνει την ύφεση και διογκώνει τα ελλείμματα.

Κατά τον αναπληρωτή τομεάρχη Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, το ζητούμενο σήμερα είναι να ενταθούν οι προσπάθειες για δημοσιονομική προσαρμογή και βιώσιμη ανάπτυξη, γιατί αλλιώς, όπως λέει, "δεν θα βρούμε τον πάτο στο βαρέλι του χρέους".

Αναφερόμενος στο θέμα των ταξί, ο βουλευτής της ΝΔ, τονίζει πως η απελευθέρωση του επαγγέλματος θα πρέπει να γίνει με συγκεκριμένους κανόνες και με την επιβολή πληθυσμιακών κριτηρίων, όπως ισχύουν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες